دسته : روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 9 KB
تعداد صفحات : 10
بازدیدها : 278
برچسبها : خوشنودی شغلی عزت نفس
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلفهرست مطالب
چکیده
مقدمه
تدوین سؤال
اهداف تحقیق
اهمیت موضوع
فرضهای تحقیق
تعاریف اصطلاحات و واژه ها
تعریف نظری اصطلاح منبع کنترل
تعریف نظری اصطلاح عزت نفس
تعریف عملیاتی عزت نفس
فصل 2
پیشینه ی تحقیق
فصل 3
جامعه آماری
نمونه آماری
طرح تحقیق
روش تحقیق
منابع
****************
هدف تحقيق دستيابي به سوال است كه بين عزت نفس و خشنودي شغلي و جايگاه مهار رابطه اي وجود دارد؟ آيا براي خشنودي شغلي جايگاه مهار بايد دروني باشد و يا بيروني ؟ افراد با عزت نفس بالا بيشتر از كارشان احساس رضايت دارندو يا با عزت نفس پايين ؟ و پس از پيدا كردن جواب براي اين پرسشها با دادن مشاغل مناسب با افراد با خصوصيات مناسب به بهبود عملكرد آموزش و پرورش ياري رسانيم.
چکیده
موضوع مورد مطالعه ما بررسی رابطه بین خشنودی شغلی ، عزت نفس و جایگاه مهار بین 140 نفر از معاونان و مدیران مدارس شوش که شامل 70 کارمند زن و 70 کارمند مرد بود. با فرض اینکه بین خشنودی شغلی زنان و مردان تفاوت معنی دار وجود ندارد و همچنین بین خشنودی شغلی و جایگاه مهار درونی رابطه معنی دار وجود دارد.
روش تحقیق تصادفی ساده و طرح تحقیق همبستگی بوده که پس از اجرای تحقیق تمامی فرضیه های ما مورد تایید قرار گرفت.
مقدمه
به صراحت می توان گفت که کارایی و رضایت شغلی از موضوعات بسیار مهمی هستند که در هر سازمان باید به آنها توجه شود. تحقیقات انجام شده بیانگر این نکته هستند که نیروی انسانی تربیت یافته و ماهر می تواند حلال بسیاری از مشکلات در هر سازمان باشد . چرا که آن نیروها به یقین ثابت کرده اند که نقش بسیار حساسی را در توسعه و تحول جامعه صنعتی داشته اند . لذا هر فرد بایستی شغلی را انتخاب کند که علاوه بر تأمین نیاز های مادی ما از نظر روانی نیز او را ارضاء نماید . برای رسیدن به این هدف ، یعنی بکارگیری افراد در مشاغل مناسب و مطالعات فردی و بررسی خصوصیات آنها لازم و ضروری به نظر می رسد. ...
...
تعاریف اصطلاحات و واژه ها
در رابطه با خشنودی شغلی مک کور میکرو تیفین ( 1974) خشنودی را نگرش نسبت به شغل می داند. و میچل ( 1982) آن را به عنوان نظرات مثبت یک فرد شاغل در باره ی شغل خویش می داند. (منبع داخل فایل دانلودی) .
مفهوم منبع کنترل برای اولین بار توسط راتر ( 1954) مطرح گردید. وی معتقد است که افراد موفقیتها و شکستهای خود را ، یا به عوامل شخصی نسبت می دهندیا به عوامل محیطی ، و از این رو دو منبع مهم کنترل یکی درونی و دیگری بیرونی را شناسایی کرده اند .
در این نظریه فرض شود که افراد از لحاظ اعتقاد به منابع کنترل به دو دسته ی زیر تقسیم می شوند.
1-گروهی موفقیتها و شکستهای خود را به شخص خود نسبت می دهند.
2- گروهی که موفقیتها و شکستهای خود را به عوامل محیطی بیرون از خود نسبت می دهند.
احساس ارزش یا عزت نفس درجه ی تصویب با تأیید ، پذیرش و ارزشمندی است که شخص نسبت به خویش احساس می کند .این احساس ممکن است در مقایسه با دیگران باشد و یا مستقل از آنها .
احساس ارزشمند به خویشتن همانند تصویر خویشتن ، یک هسته ی مرکزی ثابت دارد که همراه با یک سلسله احساس ارزشهای پیرامونی ، یک مجتمع را تشکیل می دهند .
...
خرید و دانلود آنی فایل