سمینار بررسی سوئیچ های اترنت

سمینار بررسی سوئیچ های اترنت سمینار بررسی سوئیچ های اترنت

دسته : سمینار برق

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 1668 KB

تعداد صفحات : 82

بازدیدها : 255

برچسبها : سوئیچ های اترنت اترنت سوئیچ

مبلغ : 12000 تومان

خرید این فایل

دانلود سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک بررسی سوئیچ های اترنت

سمینار برای دریافت درجه کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک بررسی سوئیچ های اترنت

بخشهایی از متن سمینار

چکیده: با توجه به گسترش روز افزون استفاده از شبکه های کامپیوتری در کاربردهای مختلف و با ابعاد گوناگون، استفاده از هاب برای اتصال این شبکه ها و گسترش آنها کابری مطلوبی ندارد.لذا در سیستم های جدید برای افزایش سرعت انتقال و جلوگیری از تداخل و ترافیک شبکه از سویچ استفاده می گردد. سوئیچ های اترنت ابزاری هستند که در لایه دوم مدل OSI استفاده شده و موجب جلوگیری از تداخل و افزایش سرعت انتقال دیتا می گردد. در این سمینار ما پس از بررسی اجمالی اترنت، عملکرد و جایگاه سوئیچ را در شبکه محلی بررسی خواهیم کرد.

دنیای شبکه و انواع سوئیچ ها

سوئیچ در ادبیات شبکه های کامپیوتری عبارتست از فرآیند دریافت یک واحد داده دارای هویت از یکی از کانالهای ورودی و هدایت آن بر روی کانال خروجی مناسب، به نحوی که به سوی مقصد نهایی خود نزدیک و رهنمون شود. هر ابزاری که چنین رفتاری را از خود نشان دهد به طور عام یک سوئیچ است؛ با این دیدگاه تمام دستگاه های زیر را می توان یک ابزار سوئیچ نامید:

تکرار کننده (Repeater): تکرار کننده ابزاری است مخابراتی که سیگنال دیجیتال ورودی را دریافت کرده و پس از تشخیص صفرها و یکهای آن را از نو در خروجی خود، به صورت یک سیگنال دیجیتال عاری از نویز و بدون تضعیف باز تولید می کند. تکرار کننده ها هیچ درکی از فریم، بسته و حتی بایت ندارند و صرفا با مفهوم بیت و سطوح ولتاژ آشنا هستند. با تعریفی که از تکرار کننده شد قطعا می توان به این نتیجه رسید که تکرار کننده فقط لایه یکم از مدل OSI را پیاده کرده است و بیشتر از گیرنده/فرستنده بیت چیزی نیست. با این توصیف می توان تکرار کننده را یک سوئیچ لایه یک (L1 Switch) تلقی کرد.

سوئیچ (Switch): سوئیچ سخت افزاری است که فریم های اطلاعات تولید شده توسط کارت شبکه را گرفته و پس از پردازش سرآیند فریم و براساس آدرسهای MAC، همان آدرس سخت افزاری درج شده در درون کارت شبکه، آنها را به سوی پرت خروجی مناسب هدایت می کند. ...

پروتکل اترنت

در سال 1973 پژوهشگری با نام Metcalfe در مرکز تحقیقات شرکت زیراکس، اولین شبکه اترنت را به وجود آورد. هدف وی ارتباط کامپیوتر به یک چاپگر بود. وی روشی فیزیکی به منظور کابل کشی بین دستگاه های متصل بهم در اترنت ارائه نمود. اترنت در مدت زمان کوتاهی به عنوان یکی از تکنولوژی های رایج برای برپاسازی شبکه در سطح دنیا مطرح گردید. همزمان با پیشرفت های مهم در زمینه شبکه های کامپیوتری، تجهیزات و دستگاه های مربوطه، شبکه های اترنت نیز همگام با تحولات فوق شده و قابلیت های متفاوتی را در بطن خود ایجاد نمود. با توجه به تغییرات و اصلاحات انجام شده در شبکه های اترنت، عملکرد و نحوه کار آنان نسبت به شبکه های اولیه تفاوت چندانی نکرده است. در اترنت اولیه، ارتباط تمام دستگاه های موجود در شبکه از طریق یک کابل انجام می گرفت که توسط تمام دستگاه ها به اشتراک گذاشته می گردید. پس از اتصال یک دستگاه به کابل مشترک، می بایست پتانسیل های لازم به منظور ایجاد ارتباط با سایر دستگاه های مربوطه نیز در بطن دستگاه وجود داشته باشد (کارت شبکه). بدین ترتیب امکان گسترش شبکه به منظور استفاده از دستگاه های چدید براحتی انجام و نیازی به اعمال تغییرات بر روی دستگاه های موجود در شبکه نخواهد بود.

اترنت یک تکنولوژی محلی (LAN) است. اکثر شبکه های اولیه در حد و اندازه یک ساختمان بوده و دستگاه ها نزدیک به هم بودند. دستگاه های موجود بر روی یک شبکه اترنت صرفا قادر به استفاده از چند صد متر کابل بیشتر نبودند. اخیرا با توجه به توسعه امکانات مخابراتی و محیط انتقال، زمینه استقرار دستگاههای موجود در یک شبکه اترنت با مسافت های چند کیلومتر نیز فراهم شده است. ...

سرفصل مطالب سمینار

چکیده

مقدمه

فصل اول: شبکه

فصل دوم : پروتکل اترنت

فصل سوم : سوئیچهای اترنت، انواع و معماری درونی آنها

فصل چهارم : طراحی فیزیکی سوئیچ ها

فصل پنجم : دیتا و جریان گردش آن داخل سوئیچ ئر یک سوئیچ through-c

منابع و ماخذ

فهرست شکلها

فهرست جدولها

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید