تحقیق زیست شناسی سلول

تحقیق زیست شناسی سلول تحقیق زیست شناسی سلول

دسته : کشاورزی و زراعت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 869 KB

تعداد صفحات : 44

بازدیدها : 166

برچسبها : سلول زیست شناسی سلول

مبلغ : 4400 تومان

خرید این فایل

دانلود مقاله تحقیقاتی رشته کشاورزی و زراعت (اصلاح نباتات) با عنوان سلول

معرفی تحقیق رشته کشاورزی و زراعت (اصلاح نباتات) با عنوان سلول

تئوری سلولی

سلول برای اولین بار وسیله رابرت هوگ، دانشمند انگلیسی توصیف شد. در سال 1665 هوک چیزهای زیادی را به وسیله میکروسکوپ ساده خود مورد آزمون قرار می داد که از جمله آنها یک تکه نازک چوب پنبه بود. تکه چوب پنبه در زیر میکروسکوپ به صورت هزاران خانه کوچک دارای دیواره های سفت دیده می شد. ترتیب خانه ها همانند حجرات کندوی زنبور عسل بود. در واقع هوک اصطلاح سلول را برای توصیف مشاهده خود در مقاله ای که در همان سال چاپ شده بود به کار برد.

گرچه هوک اصطلاح سلول را معمول ساخت اما نتوانست ماهیت واقعی آن را بشناسد. هوک کنش سلولهای چوب پنبه ای را همانند کنش سیاهرگها و سرخرگهای بدن حیوانات می پنداشت. یعنی معتقد بود که (مایعهای حیاتی) را از یک ناحیه گیاه به ناحیه دیگر آن منتقل می سازند.

واقعیت امر این است چوب پنبه پیزی جز دیواره مرده سلولی نیست و از پوست تنه درختان جدا شده و عمل آن ممانعت از عبور آب و محافظت از بافتهای درونی گیاه است. ...

مروری بر ساختمان سلول

سلولهای آزاد و سلولهای موجودات پر سلولی به دو گروه بزرگ یوکاریوت (دارای هسته حقیقی) و پرکاریوت (فاقد هسته مشخص) تقسیم می شوند. در سلولهای یوگاریوت محتویات هسته سلول توسط غلاف هسته ای از بقیه قسمتهاس سلول جدا می شود. درحالیکه در سلولهای پروکاریوت محتویات هسته از بقیه قسمتهای سلول جدا نمی شود.

اگر چه حضور و یا عدم حضور هسته حقیقی بزرگترین وجه تمایز این دو گروه از سلولهاست اما به زودی معلوم می شود که وجود تمایز مهم دیگری نیز در بین آنها وجود دارد. سلولهای یوکاریوت شامل سلولهای جانداران و گیاهان و سلوهای پریوکاریوت شامل باکتریها، جلبگهای سبز و آبی (یا سیانر باکتریها) و موجودات شبیه به پلوری پنومیا یا میکوپلاسما هستند.

سلولهای یوکاریوت (گیاهی)

همه اندامک هایی که به عنوان سلولهای جانوری توضیح داده شده اند در بیشتر سلولهای گیاهی نیز به همان شکل یافته می شوند. چند اندامک دیگر از قبیل دیواره سلولی غنی از کربوهیدرات پلاسمودم، کلروپلاست، واکوئلهای بزرگ، منحصرا در سلولهای گیاهی یافت می شوند. یک سلول مرکب گیاهی را در شکل خواهید دید.

دیواره سلولی

دیواره سلولی ساختمانی ضخیم و حاوی پلی ساکاریدها است که بدون هیچ فاصله ای غشاء پلاسمایی را احاصه می کند. این دیواره ها، غشاء پلاسمایی سلولهای مجاور را از هم جدا نموده و بوسیله تیغه میانی به همدیگر ممزوج می خورند.

دیواره سلولی برای نگهداری و محافظت گیاه به کار می رود. تخمین درجه مشارکت دیواره سلولی در تنظیم مبادله مواد بین سلول گیاهی در محیط اطراف بسیار مشکل است، اما احتمال مبادله ماکرومولکولهایی با اندازه مولکولی زیاد از میان این دیواره بعید به نظر می رسد، مانند سلولهای جانوری در سلولهای گیاهی نیز تبادلات سلول به محیط اطراف به وسیله غشاء پلاسمایی انجام گیرد. ...

تئوری سلولی

تعداد سلولها

اشکال سلولی

ابعاد سلولی

اندازه سلولها

حرکت سلولها

عمر سلولها

وظیفه سلولهای زنده و مرده

رابطه سلولها با یکدیگر

مروری بر ساختمان سلولها

سلولهای یوکاریوت (جانوری)

غشاء پلاسمایی

اسکلت سلولی و شبکه میکروترابکولار

سیتوپلاسم

شبکه آندوپلاسمی

ریبوزوم

میتوکندری

دستگاه گلژی

لیزوزم

میکروبادی (پراکسی زوم و گلی اکسی زوم)

هیالوپلاسم

سنسیتیوپلاسم و پلاسمودکها

پوشش هسته

هسته

تاژک و مژک

سلولهای یوکاریوت (گیاهی)

دیواره سلولی

پلاسمودم

کلروپلاست

واکوئلها

سلولهای پریوکاریوت (باکتریها)

دیواره سلولی و کپسول باکتری

زایده های غشاء پلاسمایی

غشاء پلاسمایی لایه لایه شده

نوکلئوئید

تاژک باکتری

مولکولهای تشکیل دهنده سلول (شیمی سلولی)

رشد و تکثیر سلول

ماکرومولکولهای سلولی

ماکرومولکولهای سلولی (اسیدهای نوکلئیک)

آنزیمها

بیو انرژی

متابولیسم سلولی

تنظیم متابولیکی

منابع و ماخذ

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید